Raad van Commissarissen

Voorzitter: Dr. ir. W. (Wim) van Vonno (1941)

De heer Van Vonno is in 1965 afgestudeerd als natuurkundig ingenieur en in 1968 gepromoveerd tot doctor in de technische wetenschappen, beide aan de Technische Universiteit Delft. De heer Van Vonno was van 1982 tot 1 januari 2006 voorzitter van de Raad van Bestuur Koninklijke BAM Groep. De heer Van Vonno heeft de Nederlandse nationaliteit.

Commissaris: L.W.L. (Bert) Pauli, (1952)

De heer Pauli is Wethouder Financiƫn en Economische Zaken van de Gemeente Den Bosch. Tot 1998 is de heer Pauli werkzaam geweest voor diverse Nederlandse multinationals in senior management posities. Sinds 1998 is hij actief als zelfstandig adviseur. In 2007 werd hij wethouder voor de VVD in Den Bosch. De heer Pauli heeft de Nederlandse nationaliteit.

Commissaris: D. (David) Beer (1944)

De heer Beer is afgestudeerd wiskundige aan de City University in London, alwaar hij tevens zijn MBA haalde. De heer Beer heeft 36 jaar voor Shell gewerkt o.a. als Vice President Trading en als Vice President Strategie en Milieu. De heer Beer heeft de Britse nationaliteit.

De statutair bestuurder / CEO van Publiek Belang Elektriciteitsproduktie B.V. (PBE) is de heer Ir. G.J.A. (Gerard) Uytdewilligen MBA (1959).

Twitter Feeds