De Management Board van

Ir. G.J.A. (Gerard) Uytdewilligen MBA (1959), CEO

Gerard Uytdewilligen is afgestudeerd aan de Universiteit Twente in 1987 als Werktuigbouwkundig ingenieur en heeft een MBA. Sinds zijn afstuderen heeft hij diverse managementfuncties bekleed bij AKZO Nobel en is hij in 1999 overgestapt naar de energiesector. Hij heeft vijf jaar de positie van directeur voor de Benelux van het Duitse energiebedrijf EnBW bekleed en daarna bijna zes jaar de positie van directeur Business Development bij Essent N.V. Sinds 1 oktober 2009 is hij CEO van Energy Resources Holding B.V. en CEO van Publiek Belang Elektriciteitsproductie B.V.

Drs. P.H. (Peter) Vuijk (1961), COO

Peter Vuijk is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (1986) als bedrijfseconometrist. Sinds het begin van zijn carrière is hij actief in de energiesector in verschillende managementfuncties (o.a. energiehandel en projectontwikkeling) bij o.a. EPZ, Delta en Essent. Sinds 1 oktober 2009 vervult hij de functie van COO van Energy Resources Holding B.V.

Drs. E. (Elze) Meijering (1957), CFO

Elze Meijering is afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen (1982) als econoom. In 1993 behaalde hij een MBA aan de University of Rochester. Hij heeft vanaf 1984 een lange ervaring in de energiesector o.a. als Hoofd Corporate Finance bij EDON en als Corporate Risk Manager van Essent. Sinds 1 oktober 2009 vervult hij de functie van CFO bij Energy Resources Holding B.V.

De heer ir. G.J.A. (Gerard) Uytdewilligen MBA is tevens de statutair bestuurder/CEO van Publiek Belang Elektriciteitsproduktie B.V.

Twitter Feeds